GebruiksvoorwaardenUit hoofde van artikel 10 van de Wet 34/2002 van 11 juli betreffende Diensten van de Informatiemaatschappij en Elektronische Handel (Ley 34/2002, del 11 de julio, de servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico - LSSICE) volgen hieronder de identificatie- en contractgegevens.

De onderhavige algemene contractvoorwaarden zijn van toepassing op alle handelstransacties die worden uitgevoerd op onze website, www.toral-shoes.com, een domein waarvan de eigenaar CALZADOS KIDO, S.L. is.

1. Identificatie van de verkoper.

De eigenaar van de onderhavige Website is CALZADOS KIDO, S.L. Met maatschappelijke zetel te Thomas Edison, 2. Bedrijventerrein Elche Parque Empresarial 03203 Elche - Alicante en BTW-nr: B53250189.
U kunt contact met ons opnemen op het volgende telefoonnummer of e-mailadres: e-mail: customercare@toral-shoes.com.

2. Koopsysteem.

Om een aankoop te doen, moet de gebruiker de gewenste artikelen toevoegen aan zijn “winkelwagentje” en de stappen van het aankoopproces volgen zoals aangegeven op onze website.

“TORAL-SHOES” behoudt zich het recht voor het commerciële aanbod van de website (wijzigingen van producten, prijzen, promoties en andere handels- en dienstverleningsvoorwaarden) te allen tijde te wijzigen.

3. Toepasselijke belastingen.

De prijzen van de producten op de website van “TORAL-SHOES” zijn inclusief Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW) die in voorkomend geval van toepassing is. Aankopen door natuurlijke personen die in een lidstaat van de EU wonen, zijn onderhevig aan BTW.

4. Wijze van betaling.

De aankopen worden als volgt betaald: Creditkaart of bankoverschrijving. Zie voor meer informatie het hoofdstuk Betaalmiddelen.

5. 

/ VERZENDING EN TARIEVEN.

TORAL-SHOES.COM verzendt naar de hele wereld, maar er wordt niet verzonden naar postbusadressen (P.O. Boxes)

/ INTERNATIONALE VERZENDING **

Bestellingen die naar landen buiten de EU moeten worden verzonden, kunnen onderhevig zijn aan plaatselijke belastingen, heffingen of belastingen van het land van bestelling [“Invoertarieven”]. De geadresseerde van de verzending is de geregistreerde invoerder in het land van bestemming en staat in voor alle invoerheffingen. Als u een verzending van Toral Shoes weigert, staat u in voor de aankoop en de oorspronkelijke verzendingskosten, de invoerheffingen op het pakket en de retourkosten van het pakket naar Toral.


EUROPA


EUROPA EXPRESS


EUROPA, ANDERE LANDEN */**/***


VERENIGD KONINKIRJK

BUITEN EUROPA

3-7 dagen


24-72 u


3-7 dagen


vrijgesteld van BTW maar onderhevig aan invoertarieven

vrijgesteld van BTW maar onderhevig aan invoertarieven

GRATIS


30€


30€


30€

60€

    * Ierland, Bulgarije, Griekenland.
  ** Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Finland, Zweden.
*** Canarische eilanden.

/ AFPRIJZINGSSEIZOEN (ENKEL GESELECTEERDE PRODUCTEN). VERZENDING EN TARIEVEN.

AFPRIJZINGSSEIZOEN


EUROPA


EUROPA, ANDERE LANDEN */**/***


VERENIGD KONINKIRJK

BUITEN EUROPA 

3-7 dagen


3-7 dagen


vrijgesteld van BTW maar onderhevig aan invoertarieven

vrijgesteld van BTW maar onderhevig aan invoertarieven

10€


30€


30€

60€

    * Ierland, Bulgarije, Griekenland.
  ** Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Finland, Zweden.
*** Canarische eilanden.

RETOURBELEID

Als de Klanten om welke reden dan ook niet tevreden zijn met een bestelling, kunnen de artikelen binnen de 14 dagen na de afleveringsdatum van de bestelling worden geretourneerd om ze te ruilen voor een andere maat / kleur of voor terugbetaling.

/ NIEUWE PRODUCTEN / PRODUCTEN ZONDER KORTING RUILEN & RETOURNEREN.

Er is niets zo eenvoudig als een artikel retourneren. Pas uw aankopen comfortabel thuis en desgewenst beschikt u over 14 dagen vanaf de ontvangstdatum van uw bestelling om ze te ruilen of te retourneren. Lever uw pakket bij elk beschikbaar servicepunt door het transportbedrijf dat het pakket aan u heeft geleverd en wij zorgen voor de rest.

Verzending is gratis op alle beurzen binnen de EU. Klanten buiten de EU zijn verantwoordelijk voor de retourkosten en voor belastingen en heffingen.

** Estland, Letland, Litouwen, Denemarken, Finland, Zweden (Terug naar een verzamelpunt). 

/ VERZENDKOSTEN VOOR INTERNATIONALE RETOUREN.

We bieden geen verzendetiketten voor retourzendingen of productuitwisselingen op aangewezen bestellingen voor verzending naar of van de volgende landen 

- Landen buiten de Europese Unie.
Canarische eilanden.

/ VOOR PRODUCTEN MET AFPRIJZING, KORTING OF UIT DE OUTLET.

We voorzien geen verzendetiketten voor het retourneren of ruilen van afgeprijsde producten, producten uit de afdeling outlet of producten met korting. De klant staat in voor de verzendkosten van het transportbedrijf. De overige voorwaarden zijn dezelfde als die van nieuwe / niet-afgeprijsde producten.

/ TERUGBETALING.

Terugbetaling gebeurt op dezelfde wijze als de oorspronkelijke betaling, ofwel in de vorm van saldo op het account van de klant voor toekomstige aankopen op toral-shoes.com.

Als uw bestelling naar een bestemming binnen de EU werd verstuurd, worden alle belastingen op de verkoop terugbetaald.

Buiten de EU zijn de douanerechten en belastingen op de verkoop niet terugbetaalbaar via TORAL-SHOES.COM. U kunt deze kosten wel terugvorderen door rechtstreeks contact op te nemen met uw plaatselijke douanekantoor.

/ ONS RETOURBELEID.

Alle artikelen moeten nieuw, ongebruikt en met alle artikeletiketten van TORAL-SHOES er nog op worden geretourneerd.

Retouren die niet aan ons retourbeleid voldoen, worden geweigerd en terugbezorgd aan de klant.

Neem voor al uw vragen of twijfels contact op met het team van onze klantendienst door een e-mail te sturen naar customercare@toral-shoes.com.

/ FREQUENTE RETOUREN.

We bieden een flexibel retourbeleid aan om uw online aankoopervaring nog verder te verbeteren. We volgen het door de klanten uitgevoerde aantal retouren op en aanhoudende retouren worden gemarkeerd en mogelijk naar ons eigen goeddunken geweigerd of kunnen aanleiding geven tot het annuleren van uw TORAL-SHOES.COM account.

/ LAATTIJDIGE RETOUREN.

Uw aankoop moet binnen de 14 dagen na ontvangst van uw bestelling worden geretourneerd. Retouren buiten deze termijn kunnen naar goeddunken van TORAL-SHOES worden aanvaard.

/ SCHOENEN.

Wees voorzichtig dat u wanneer u schoenen past de zolen niet krast noch de schoendoos beschadigt. Ook de doos moeten worden geretourneerd, aangezien deze worden beschouwd als onderdeel van het product. Plaats de schoendoos in een andere doos om schade tijdens de verzending te voorkomen.

6. Verzendingen.

Via dit systeem voert Toral-Shoes de verzendingen naar haar klanten uit via het express transportbedrijf UPS.

Standaard verzending, de afleveringstermijn bedraagt ongeveer 48-96 uur voor de hele EU, na ontvangst van de betaling van de bestelling. De afleveringstermijn is bij benadering.

Bestellingen die vanaf donderdag 12.00 u worden geplaatst, worden mogelijk pas op maandag verzonden aangezien ze het hele weekend kunnen worden bijgehouden door het transportbedrijf.

7. Ruilen en retouren:

Ruilen en retouren. Gratis ophalen in de hele EU.
De retour- en/of ruilkosten zijn gratis binnen de EU. Buiten de EU zijn ze voor rekening van de klant.

We voorzien geen verzendetiketten voor het retourneren of ruilen van afgeprijsde producten, producten uit de afdeling outlet of producten met korting. De klant staat in voor de verzendkosten van het transportbedrijf. De overige voorwaarden zijn dezelfde als die van nieuwe / niet-afgeprijsde producten. Ruilen en Retouren.

7.1. Als u niet tevreden bent met een ontvangen artikel, kunt u het binnen de EU gratis retourneren binnen een maximum termijn van 14 dagen. Om uw bestelling te retourneren:

A. SURF naar www.toral-shoes.com en ga naar:
Mijn account > Bestellingenoverzicht > selecteer “details” bij de te retourneren bestelling > markeer het/de artikel/en die u wenst te retourneren en het aantal > beschrijf beknopt de reden van de retour >bevestig de RMA-retour. In het veld OPOMERKINGEN moet u uw bestelnummer en een korte beschrijving van de reden van de retour vermelden. Wanneer de retour eenmaal is aangevraagd, sturen we een transportbedrijf om uw bestelling binnen een maximum termijn van 2-3 dagen op te halen op het vermelde adres.

B. Als u uw bestelling als GAST hebt geplaatst, kunt u de retour ervan aanvragen door een e-mail te sturen naar customercare@toral-shoes.com, met vermelding van:
- REF. BESTELLING
- REDEN RETOUR
- Adres (indien anders dan ingevuld bij de verzending).

C. Dichtstbijzijnde UPS-vestiging: Bewaar het artikel in de ORIGINELE VERPAKKING, sluit de doos en PLAK HET RETOURETIKET over het oorspronkelijke verzendetiket. Breng het pakket naar de dichtstbijzijnde UPS-VESTIGING. Informeer ons van uw retour op customercare@toral-shoes.com.

D. Desgewenst kunt u ook CONTACT OPNEMEN MET UPS via e-mail of telefoon. Deze gegevens zijn te vinden op de website www.ups.com. Informeer ons van uw retour op customercare@toral-shoes.com.

7.2. De terugbetaling wordt uitgevoerd binnen de 30 dagen na ontvangst van de artikelen in onze magazijnen en na controle dat het product in perfecte staat werd geretourneerd. De terugbetaling wordt uitgevoerd aan de hand van hetzelfde betaalmiddel dat werd geselecteerd bij het uitvoeren van uw aankoop. De verzendingskosten zijn gratis binnen de EU.

7.3. Indien één of meerdere van de ontvangen producten niet overeenstemmen met uw aankoop, sturen we u de juiste producten toe en betalen we u het overeenkomstige bedrag terug.

7.4. Toral-Shoes aanvaardt alle retouren op voorwaarde dat het product niet werd gebruikt, gewijzigd of veranderd. In dat geval gaan we na ontvangst van de goederen in hun originele verpakking en in perfecte staat over tot de terugbetaling van het overeenkomstige bedrag. Gelieve er niettemin rekening mee te houden dat de transportkosten van de retour binnen de EU voor rekening zijn van Toral-Shoes. Buiten de EU zijn deze kosten voor rekening van de klant.

7.5. Als uw bestelling nog niet werd verzonden en u deze wenst te annuleren, betalen we u het volledige bedrag terug. U moet in elk geval verplicht contact met ons opnemen via e-mail op het adres customercare@toral-shoes.com of op het onderstaande telefoonnummer.
U kunt dit ook doen via uw klantenaccount, op voorwaarde dat uw bestelling nog niet is vertrokken uit het magazijn.

7.6. Ruilen is onderhevig aan beschikbaarheid van de voorraad. Als de nieuwe maat die u wenst dus niet in voorraad is, informeren we u wanneer deze opnieuw beschikbaar is.

We aanvaarden geen ruilen of retouren als we geen voorafgaande kennisgeving hebben ontvangen. Telefoonnummer klantendienst: +34 966 357 774 bereikbaar van 9.00 tot 18.00 u. E-mail: customercare@toral-shoes.com.

8. Veiligheid van de betalingen:

“TORAL-SHOES” waarborgt de hoogste graad van veiligheid en betrouwbaarheid wanneer u in onze winkel koopt. Op vergelijkbare wijze als wanneer u een bankautomaat gebruikt, worden de gegevens bij een aankoop bij “TORAL-SHOES” versleuteld aan de hand van een SSL-veiligheidsprotocol en rechtstreeks doorgestuurd naar de overeenkomstige financiële instelling, die de betaling aanvaardt of weigert.

Op die manier is de informatie die via het internet wordt doorgestuurd volkomen beveiligd en houdt “TORAL-SHOES” deze gegevens op geen enkel moment bij, waardoor weergave of archivering ervan onmogelijk is.

9. Verplichtingen van de gebruiker of klant.

De gebruiker en/of klant van www.toral-shoes.com verbindt zich er te allen tijde toe waarheidsgetrouwe informatie te verschaffen met betrekking tot de gegevens die worden gevraagd op het gebruikersregistratieformulier en deze bijgewerkt te houden. Bovendien verbindt u zich ertoe uw gebruikersnaam en wachtwoord voor persoonlijke toegang tot onze website volstrekt vertrouwelijk te houden. Indien voor de verkoop of commercialisering van producten van onze website de koper een bepaalde leeftijd moet hebben volgens de geldende wetgeving van zijn land van herkomst, verklaart de koper dat hij aan deze vereiste voldoet om de aankoop te voltooien.

10. Veiligheid en vertrouwelijkheid.

“TORAL-SHOES” waarborgt de veiligheid en vertrouwelijkheid van al haar communicatie met haar klanten. Alle online betalingen verlopen via een beveiligde server op basis van het SSL-protocol, dat de gegevens beschermt tegen pogingen tot inbreuk door derden.

“TORAL-SHOES” waarborgt de veiligheid en vertrouwelijkheid van de persoonsgegevens, adresgegevens, betaalgegevens en alle andere soorten gegevens die onze klanten ons verschaffen in overeenstemming met het bepaalde in de Organieke Wet 15/1999 van 13 december inzake de Bescherming van Persoonsgegevens (Ley Orgánica 15/1999, de 13 de diciembre de Protección de Datos de Carácter Personal).

Alle gegevens die door onze klanten worden verschaft aan “TORAL-SHOES” of de werknemers ervan, worden opgenomen in een computerbestand van persoonsgegevens dat is aangemaakt en wordt bijgehouden onder de verantwoordelijkheid van “TORAL-SHOES”. Uit hoofde van het bepaalde in de Organieke Wet 15/1999 van 13 december, kunnen de klanten van “TORAL-SHOES” te allen tijde hun recht op inzage, rechtzetting, verwijdering en bezwaar met betrekking tot hun persoonsgegevens uitoefenen door een e-mail te sturen naar “TORAL-SHOES” op het adres: customercare@toral-shoes.com.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password