Über Uns
De achtergrond van Toral.
Na jarenlange ervaring in de schoenensector met andere schoenmerken sinds 1995 richtten Carla en Berna Toral in 2012 Toral op, een toonaangevend Spaans merk dat trends en vakmanschap combineert op basis van baanbrekende ontwerpen en collecties vol dynamische en realistische eigenschappen.

De collecties worden gekenmerkt door een zorgeloze en eigenzinnig elegante stijl. Toral streeft naar schoenen met persoonlijkheid.
De filosofie van Toral.
Op basis van avantgardistische ontwerpen en voortdurend onderzoek naar trends en materialen stelt Toral ons elk seizoen een dynamische en vernieuwende collectie schoenen voor. Met een jong en gespecialiseerd team professionals tracht Toral de perfecte schoen voor elke vrouw te maken en aan te passen aan de behoeften van elke etappe van het leven. Toral is te vinden in de beste winkels van talrijke landen, met een nieuw concept damesschoenen.
Kwaliteit
De hoofdprioriteit van Toral is de tevredenheid van de klant, waarbij de kwaliteitseisen steeds op de eerste plaats komen. Bijgevolg wordt de kwaliteitscontrole niet door één enkele afdeling uitgevoerd maar door alle personen die tijdens het vervaardigingsproces met het product in contact komen. Onder het motto ‘MADE IN SPAIN’ vervaardigt Toral al haar schoeisel in Spaanse fabrieken en ondergaan alle materialen verschillende kwaliteitsbeoordelingen om de allerbeste resultaten te kunnen bieden. Toral, een nieuw ontwerp- en kwaliteitsconcept van damesschoenen.
Het team van Toral.
Toral bestaat uit een hoog opgeleid team met een liefde voor het ontwerp van damesschoenen. Deze jonge professionals zijn geen loutere som van verschillende bekwaamheden, maar een vermenigvuldiging van waarden. Elk van hen biedt het beste van zich in de overtuiging dat Toral een referentie kan worden op het gebied van damesschoeisel.

New Account Register

Already have an account?
Log in instead Of Reset password